• Karađorđeva 46
    Beograd, Sava Mala, Savski venac
  • 23:00h - 03:00h
  • House
  • 300 Ljudi

Program kluba

PETAK 18. Oktobar
DJ's Mouse & Nikola od 23h

SUBOTA 19. Oktobar
DJ Atila od 23h

Beograd Noću

Remiks se nalazi u strogom centru grada, najurbanijoj ugostiteljskoj zoni, blizu reke i Beograda na vodi. U Remiks klubu Vas očekuje bogat noćni program. Remiks klub je dizajniran tako da se potpuno opustite, uživate i oslobodite sva Vaša čula.

Kapacitet kluba Remiks je 300 ljudi, a muzički program je koncipiran tako da dominiraju zvuci house muzike. Dođite i uverite se zbog čega je Remiks izbor brojnih Beograđana koji žele izvanredan provod i vrhunsku hranu.

Klub Remiks rezervacije - online brzo i lako

Za uživanje u ekskluzivnom Remiks klubu rezervacije su moguće uz svega nekoliko klikova uz Beograd noću. Svoje mesto možete rezervisati veoma brzo i jednostavno, uz samo jedan poziv ili poruku, a za vas smo omogućili i online rezervacije.

Rezervacije možete izvršiti putem našeg korisničkog Call Centra na brojeve 063 33 33 44 ili 063 34 34 33, kao i popunjavanjem online rezervacije na našem sajtu.

Beograd noću vam nudi i mogućnost rezervacije putem aplikacije, koja se bavi prezentacijom noćnog života u prestonici. Dostupna je i android i iOS verzija aplikacije, a ovakvo rezervisanje nudi mogućnost i za ostvarivanje brojnih pogodnosti.

Ukoliko želite da vam veče protekne u ambijentu kluba Remiks rezervacije su obavezne, jer veliki broj Beograđana i turista posećuje ovo mesto, pa su kapaciteti kluba uvek popunjeni.

Remiks - opis kluba koji ćete voleti

Remiks je osmišljen tako da se za njega ne može reći ni da je klasičan bar, ali ni klub, već zapravo predstavlja savršenu kombinaciju svega od navedenog. Remiks klub je dizajniran tako da u njemu možete u potpunosti da se opustite, uživate i oslobodite sva svoja čula. 

Remiks klub lokacija na kojoj se nalazi 

Remiks se nalazi u strogom centru grada u najpopularnijoj gradskoj ugostiteljskoj zoni, a u neposrednoj blizini ovog kluba su reka kao i Beograd na vodi. Adresa Remiks kluba je Karađorđeva 46

U neposrednoj blizini kluba Remiks nalaze se i drugi popularni barovi i klubovi, među kojima su i: Tranzit Bar, klub Hype, The Bank klub i mnoga druga popularna mesta za izlazak i uživanje.  

Remiks parking u blizini 

Važna informacija za sve one koji planiraju da posete Remiks klub sopstvenim automobilom jeste da se u blizini bara nalazi besplatan parking koji je svim dragim gostima ovog bara na raspolaganju tokom čitavog dana i noći.

Remiks radno vreme 

Remiks klub je otvoren petkom i subotom od 23:00h do 03:00h posle ponoći. Uz muziku koju vrte najpopularniji DJ-evi naše klubske scene, mnogi ovde dočekaju jutro. Oživite sa nama sva svoja čula i probudite svoju temperamentnost! Naš Temperament odgovara Vašem, zar ne?

Klub Remiks Beograd noću svrstava među beogradske klubove koje definitivno vredi posetiti u prestonici, stoga ako želite vrhunski hedonistički užitak, u ambijentu koji će vas impresionirati obavezno svratite u Remiks klub.

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Remiks Bar
Average rating:  
 4 reviews
 by Kaća Smiljkovic

Ludnicaa, ako niste bili morate svratiti!

 by Relja J

Top muzika 🎵

 by Ilija

Bas nam se dopala zurka ovde

 by Niki

Izbor DJeva je odlican


Rezervacije su obavezne.
Putem korisničkog Call centra ili online možete potpuno besplatno da napravite rezervaciju.

Mapa - Remiks