Barovi, Beograd, Najave, Rob Roy, vesti

Ove sjajne nastupe možete rezervisati pozivom na broj telefona 063 33 33 44 ili 063 34 34 33 kao i online. DA LI MOŽEŠ DA POJEDEŠ ,,TOWER BURGER '' NAJVEĆI BURGER U GRADU ili ,,SWEET DEATH '' NAJVEĆI WAFFLE?! Mnogi su mislili da mogu, do sada je samo JEDAN uspeo! Mnogi su mislili da mogu, do sada je samo JEDAN uspeo! Izazivamo sve gurmane, obožavaoce slatkiša i sve one koji misle da sve mogu PRAVILA IGRE su više nego OK. Imate 29minuta i 59 sekundi da pojedete TOWER BURGER (sa pomfritom) ili WAFFLE, vi birate!
Ukoliko uspete da pojedete u datom vremenu, BURGER ili WAFFLE idu na naš račun, a VAŠ JUNAČKI LIK ide na ZID SLAVNIH Ukoliko ne uspete, BURGER plaćate sami 1590rsd a WAFFLE 590rsd a VAŠ LIK ide na ZID SRAMA. TOWER BURGER se sastoji od: - 600g junećeg burgera sa čedar sirom - svaki od slojeva sadrži naizmenično algerin i andaluse sos, paradajz, čips od slanine i zelenu salatu kao i karamelizovani luk. - pomfrit. SWEET DEATH WAFFLE se sastoji od:
- I DEO sadrži: krem, Oreo, šlag
- II DEO sadrži: poslastičarski krem, sos od šumskog voća i šlag
- III DEO sadrži: crnu čokoladu, šlag i banane.
Na samom vrhu su 3 kugle sladoleda (jagoda, vanila, čokolada sve to preliveno javorovim sirupom. Ne propustite fenomenalan provod u sada već poznatom Baru Rob Roy. Vidimo se! Rezervacije su besplatne, ali obavezne. Pratite nas kako bi prvi saznali sve najbitnije informacije vezane za noćni život Beograda.

Vidimo se u Rob Roy bar-u!